Voorwaarden en Levertijd

Levertijden

Cardgamelife verstuurd binnen een dag u bestelling. Wanneer u een product besteld bij ons kunt u het binnen 2 werkdagen in huis verwachten.

Uitzonderingen bij pre orders

Bij pre orders zijn wij afhankelijk van de levering van de leverancier. Hierdoor kunnen vertragingen op lopen of u bestelling kan worden geannuleerd wanneer er niet genoeg producten binnen zijn gekomen. Wanneer u bestelling wordt geannuleerd ontvangt u u geld terug op de rekening.

Retour

Een retourzending mag alleen worden gemaakt wanneer het product in de officiële verpakking zit en de zender in de beschikking is van de verkoopfactuur.

Mocht u het ontvangen product toch niet willen hebben dan kan u het product retour sturen binnen 14 dagen van ontvangst. Wanneer het product is beschadigd of foutief is besteld verzorgd Cardgamelife u een retourlabel en zijn er geen kosten voor de klant.

Wanneer het product zonder reden wordt teruggestuurd zijn de kosten voor het retourneren volledig voor de klant. Wanneer de zending wordt ontvangen wordt de inhoud gecontroleerd en wordt er een terugbetaling verstuurd, de verzendkosten naar de klant toe worden hier ook af getrokken.