Missie

Wij weten dat Pokémon fans liever niet te veel betalen voor hun kaarten. Daarom vergelijken wij altijd onze prijzen met de concurrenten zodat jij zeker weet dat je een goede deal krijgt.

Zo willen we iedereen met interesse in deze hobby de kans te geven om aan te sluiten bij deze community. Of je nou wil sparen, spelen of investeren.

Ons bedrijf

Wij zijn een enthousiast jong bedrijf dat zich altijd blijft aanpassen en verbeteren.

Wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk van je kaarten kan genieten daarom wordt er dagelijks bezorgd met PostNL.

Welkom bij Cardgamelife!

Ik ben Nick Griskov, ik spaarde al Pokémon kaarten voor zolang ik me kan herinneren. De leukste plek om kaarten te halen was voor mij altijd bij de Spellekijn in Leeuwarden. Deze kaarten werden op het schoolplein door de jeugd als goud gezien. Door kaarten ruilen, winnen in zelf bedachte spelletjes en van mijn lieve ouders te krijgen was het mij eindelijk gelukt om de eerste Pokémon set compleet in de map te krijgen.

Het duurde niet lang voordat ik nieuwsgierig werd naar het spel dat met de Pokémon kaarten werd gespeeld. De Spellekijn was de perfecte plek om het spel te leren met de kaarten die ik had bemachtigd. En raad eens… ik was verslaafd.

Na meerdere toernooien te hebben gespeeld door Nederland heen, geweldige mensen te hebben ontmoet en legendarische ruilen te hebben gemaakt had ik als kleine man erg veel respect gekregen van de volwassenen in de hobby.

Later ontdekte ik het spel Magic the Gathering en zo ben ik eigenlijk nooit gestopt met spelen, ruilen en het bouwen van een collectie.

Na al deze jaren was 1 ding me duidelijk geworden en dat was dat al mijn oude kaarten constant meer geld waard werden. Het is natuurlijk erg leuk om te zien dat de collectie die je hebt op gebouwd over al die jaren je geld en plezier op leveren.

Het is daarom ook mijn missie om er voor te zorgen dat jij door van deze prachtige hobby te genieten ook geld gaat verdienen!

Hier vind u onze voorwaarden en levertijd informatie.